Algemene artikelen

7 Populaire seksspeeltjes

Het praten over seks wordt vaak nog als ongemakkelijk ervaren bij meiden. En vooral ‘seks met jezelf’ is een gevoelig onderwerp en misschien zelfs nog wel een taboe. Dit terwijl seks hebben met of zonder een vriendje hartstikke normaal is. Het is ook helemaal normaal als je vragen hebt over seks, wees ook niet bang om deze te stellen of erover te praten. Om jullie een beetje op weg te helpen leggen we een aantal seksspeeltjes aan je uit.

Als je in een relatie bent heb je er vast al eens aan gedacht om seks te gaan hebben of misschien is dit al gebeurd. Dit is voor iedereen anders en het moment van seks hebben komt bij iedereen verschillend. De één is er vroeg bij en de ander laat, het gaat geheel op je eigen tempo en dat is helemaal niet verkeerd. Doe het dus ook vooral niet tegen je zin in, je hebt seks wanneer je er zelf klaar voor bent!Ook zonder vriendje kun je alvast beginnen met jezelf te verwennen, hier zijn talloze speeltjes voor op de markt. Vaak vinden we dit allemaal maar ‘vies’, maar in principe is het doodnormaal dat we het hierover hebben. Vooral in de beginfase, als je alles een beetje gaat ontdekken, kan het lastig zijn om te ondervinden wat jij lekker vindt. En daarom wilt Girlscene je een handje helpen. We zetten een aantal speeltjes op een rijtje mét uitleg, zo weet je waar je aan toe bent en of je iets wel of niet wilt gaan proberen. It’s up to you!

De dildo/vibrator
De vibrator is het meest populaire seksspeeltje dat er bestaat en ook het meest verkochte. Door de krachtige trillingen stimuleer je jouw clitoris veel meer dan alleen met vingers of een mond. Er bestaan vibrators voor alleen je clitoris te stimuleren, penetraal of beide. Bij beide heb je een vibrator die de clitoris stimuleert en dit combineert met penetratie (het inbrengen van een penis of in dit geval de vibrator). Dit zorgt voor een complete seksuele ervaring.

G kiss | XOXO | €42,49
Deze vibrator is enorm simpel in gebruik en een leuk speeltje om mee te beginnen. Niet veel poespas, gewoon een simpele vibrator op batterijen die makkelijk mee te nemen is. Voor penetratie, maar ook clitorale stimulatie is hiermee mogelijk.

De G kiss van XOXO


Wand massager | Pleasuretoy | €64,99
Deze flexibele G-spot vibrator bevat twintig standjes en stimuleert de G-spot. De G-spot is een gevoelig plekje binnen in je vagina, door het stimuleren ervan is de kans groot op een orgasme.

Wand massager


Crystaldo |Love | €9,99
Deze simpele dildo is te koop voor een prikke, namelijk voor maar 19,99. De dildo is een speeltje die niet vibreert, trilt of beweegt. Hij wordt gebruikt voor penetratie en niet voor bijvoorbeeld de stimulatie van de clitoris, daarom is hij vaak groter van formaat. Glazen dildo’s zijn vaak favoriet omdat deze makkelijk warm of koud zijn te maken. Dit zorgt vaak voor extra sensatie.

Crystaldo


Remote bullet egg | Pleasuretoy | €34,49
sinds de film Fifty Shades of Grey zijn de ‘love balls’ en ‘eitjes’ razend populair geworden. De ‘love balls’ zijn naast de sensuele spanningen ook goed voor het trainen van je bekkenbodem. En het vibrerend eitje zoals hierboven maakt jou seksleven nog spannender. Je brengt het eitje namelijk in en met een afstandbediening beheer je de trillingen.

Remote bullet egg

Let wel op: tijdens het gebruik van seksspeeltjes is het altijd van belang dat je glijmiddel gebruikt. Alleen met glijmiddel is het gebruik van bijvoorbeeld de bovenstaande speeltjes aangenaam.

Accessoires tijdens de seks
Om de seks met je lover wat spannender en leuker te maken kun je accessoires toevoegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan touw om zijn handen vast te binden, een zweepje of misschien wel een hele BDSM set. 


BDSM SET | SEAXY BEAST | €25

BDSM set


Gagbone | SEXY BEAST | €11,95

Gag bone


Bondage touw | SEXY BEAST | €7,50

Bondage touw

Bron: De Paarse Keizerin, Cristine le Duc | Beeld: iStock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *